Pentusuunnitelmat

Suosittelen shelttipennusta haaveilevia tutustumaan Shetlanninlammaskoirat ry:n Pennunostajan oppaaseen (.pdf).

Etsin kasvateilleni aktiivisia, näyttelyistä ja muista harrastuksista sekä ennen kaikkea aidosti rodusta ja sen terveystilanteesta kiinnostuneita koteja, joissa on halu pitää yhteyttä kasvattajan kanssa läpi koiran elämän. Jos koet, että voisit ja haluaisit olla osa W-tarinaa, ota rohkeasti yhteyttä. Tutustuthan kuitenkin ensin meihin näiden sivujen kautta.

Pentusuunnitelmat siirtyvät jälleen!

Gunillan astutus ja reissumme Norjaan joulukuussa ei valitettavasti tuottanut hedelmää ja näin ollen pentuhaaveet siirtyvät.

Halla on tarkoitus astuttaa alkukesästä, mutta sen urosvalinta on vielä mietinnässä. Gunilla yritetään myös astuttaa seuraavasta juoksusta, jota odottelemme kesälle 2020.

Huom! Molemmista yhdistelmistä on haaveissa saada omaan käyttöön jalostusmateriaalia sekä uusi perheenjäsen myös meille kotiin kasvamaan. Näin ollen tässä kohtaa pentukyselyitä toivotaan lähinnä aktiivisilta harrastajilta.

Mikäli meiltä ei sinulle sopivaa pentua löydy, saat apua pennun etsintään myös yhdistyksen pentuneuvonnasta ja kasvattajalistalta.

I-pentue

No, Dk, Se, Pl Ch NJW-15
La-Min So’s Ladies Knight ”Ace”

Lonkat: A/A
Polvet: 0/0
Kyynärät: 0/0
Silmät: terveet (distichiasis)
MDR1: +/+
Kaikki hampaat
Koko: 37 cm


Whirling’s Get Off My Cloud ”Gunilla”

Lonkat: A/A
Polvet: 0/0
Kyynärät: 0/0
Silmät: terveet (distichiasis)
Selkä: LTV1, Va0
MDR +/-. kaikki hampaat
Koko: 40cm

Gunillan osalta urosvalinta on ollut selvä jo pitkään; Ace on oma ”löytöni”, joka sai jo vuosia sitten sukat pyörimään jaloissani – sen taakse tulee koiria, joita olen ihaillut aina. Norjalaisen pojan väri on upea ja terveys puhuu puolestaan. Myös luonne ja Acen olemus hurmasi minut täysin – avoin, iloinen ja ystävällinen. Kun omistajansa Vera antoi suunnitelmilleni viime keväänä vihreää valoa, olin pakahtua onnesta: vihdoin – melkein vuosikymmenen haaveilun jälkeen – saan ilolla kertoa, että meillä suunnitellaan merle- ja trikkipentuja ❤

J-pentue

Uros vielä mietinnässä…

Lonkat:
Polvet:
Kyynärät:
Silmät:
Koko:

Whirling’s Head Over Heels ”Halla”

Lonkat: A/A
Polvet: 0/0
Kyynärät: 0/1
Silmät: terveet
Selkä: LTV1, Va0
MDR -/-. kaikki hampaat
Koko: 36 cm