Pentusuunnitelmat

Suosittelen shelttipennusta haaveilevia tutustumaan Shetlanninlammaskoirat ry:n Pennunostajan oppaaseen (.pdf) ja erittäin hyvään kasvattajakollegan koosteeseen Pennunostajan etiketti.

Etsin kasvateilleni aktiivisia, näyttelyistä ja muista harrastuksista sekä ennen kaikkea aidosti rodusta ja sen terveystilanteesta kiinnostuneita koteja, joissa on halu pitää yhteyttä kasvattajan kanssa läpi koiran elämän. Jos koet, että voisit ja haluaisit olla osa W-tarinaa, ota rohkeasti yhteyttä. Tutustuthan kuitenkin ensin meihin näiden sivujen kautta.

Pentusuunnitelmat siirtyvät jälleen!

Gunillan astutus ja reissumme Norjaan joulukuussa ei valitettavasti tuottanut hedelmää ja näin ollen pentuhaaveet siirtyvät. Tarkoitus on astuttaa Gunilla suomalaisella uroksella kesän juoksusta ja palata rajojen taakse myöhemmin tulevaisuudessa.

Huom! Pentueesta on haaveissa saada omaan käyttöön jalostusmateriaalia sekä uusi perheenjäsen myös meille kotiin kasvamaan. Näin ollen tässä kohtaa pentukyselyitä toivotaan lähinnä aktiivisilta harrastajilta.

Mikäli meiltä ei sinulle sopivaa pentua löydy, saat apua pennun etsintään myös yhdistyksen pentuneuvonnasta ja kasvattajalistalta.